Hockeydames boeken zege tegen Ring Pass

ALMERE • Zo 19 november 2017 | 15:08 • Zondag 19 november 2017 | 15:08
Na drie niet gewonnen partijen hebben de dames van de Almeerse Hockey Club in de Overgangsklasse een 2-0 overwinning geboekt op Ring Pass Delft, de nummer 11 van de ranglijst.

De ploeg van trainer Dider Meijer kwam in Delft al snel op voorsprong door een doelpunt van Lisanne Segers. Binnen twintig minuten werd de score verdubbeld. Een voorzet van Joëlle Angel werd door Ring Pass in eigen doel gewerkt. In de tweede helft kwam de Almeerse niet meer in de problemen.

Door de zege staan de dames nu op de vijfde plek in de Overgangsklasse. Komende woensdag speelt de ploeg van Dider Meijer het inhaalduel tegen Cartouche. Volgende week zondag wacht Victoria, de laatste tegenstander voor de winterstop van de veldcompetitie.