Efmorfidis ziet Almere City FC als laatste kans

ALMERE
James Efmorfidis traint sinds deze week mee met de eerste selectie van Jupiler League club Almere City FC. De 21-jarige Griekse middenvelder maakte de afgelopen weken grote indruk in het beloftenelftal van de Almeerders en mag zich nu proberen in de kijker te spelen bij de hoofdmacht.

Efmorfidis speelde in het verleden in de jeugdopleidingen van Real Madrid, Barcelona, Ajax en van AZ. Voor hij afgelopen zomer aansloot bij het beloftenelftal van Almere City FC was hij actief in de Griekse competitie.

Efmorfidis ziet Almere City FC als zijn laatste kans om te slagen in het betaalde voetbal. Afgelopen zaterdag werd de Griek met Jong Almere City FC periodekampioen in de Derde Divisie.

 

reacties (5)

 • Jimmy

   

  Geweldige speler, waarom wacht Almere City nu al zo lang met deze speler ? Gaat een sensatie worden, let maar op !

  reageer
 • A.

   

  Een paar keer gezien in Jong nu, toont veel inzet en kan goed voetballen. Zou zomaar kunnen dat die het prima gaat doen en de kans krijgt nu Overtoom er nog een tijdje uitligt

  reageer
 • Supporter

   

  Heel simpel niet doen. Met alle respect voor deze speler hij is nergens goed genoeg gevonden en van dat soort spelers hebben we er al genoeg......net niet

  reageer
 • Waanzinnig

   

  De Odegaard van Almere!

  reageer
 • Martin

   

  Afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen VVOG genoten van deze speler. Wens hem dan ook heel veel succes toe bij het eerste elftal van Almere City FC.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert