SV Urk gaat voor 4e competitiezege op rij

URK
De voetballers van SV Urk willen komende zaterdag hun vierde zege op rij boeken in de Hoofdklasse B. De Urkers die zijn opgeklommen naar de 12e plaats gaan op bezoek bij de nummer 8 van de ranglijst SDC Putten.

Volgens SV Urk trainer gaat het een zeer lastige uitwedstrijd worden aangezien SDC Putten 13 van de 14 behaalde punten dit seizoen in eigen huis wist te behalen.

Karrenbelt kan in Putten niet beschikken over Teun Hakvoort en Maarten Dijkhuizen, die nog altijd geblesseerd zijn. Centrale verdediger Klaas Kramer is een twijfelgeval, maar de trainer verwacht niet dat hij fit genoeg is om in de basis te starten.     

reacties (3)

 • Suporter

   

  En azsv is net zo'n ploeg.Wachtend op 1 foutje. En dan dfs nog uit.Maak de borst nat.Want deze ronde lopen allen onder ons in op urk.

  reageer
 • Suporter

   

  Hups,weg je punten,en hoeveel kansen heeft urk gehad? En putten? Jelle word weer gewisseld en de wedstrijd kantelt gelijk net als vorige week. Pfft echt zonde hoor op zn minst een punt moeten halen voor het vertrouwen in deze uitwedstrijd. Maar nee moet weer volle bak

  reageer
 • Suporter

   

  Hou de zaak dicht met zn allen. Trap er niet in want putten weet urk gaat komen. Wacht op de snelle counter met hessel en jelle die het steeds beter doet en op snelheid niet bij te houden is. Maar ook niet dom continu lange bal op 2 man schieten. Succes toppers word hele klus,jammer van klaas want die is in topvorm. Deze is heeeeel belangrijk voor het vervolg van de komende laatste wedstrijden..deze zal en moet gewonnen of op zn minst een punt gehaald moeten worden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert