Korfbalster Hoek in oranjeselectie

DRONTEN • Do 30 november 2017 | 21:41 • Donderdag 30 november 2017 | 21:41
Korfbalster Fleur Hoek uit Dronten is toegevoegd aan de oranjeselectie van bondscoach Wim Scholtmeijer. De kersverse international startte haar carrière bij ASVD in Dronten en komt tegenwoordig uit voor DVO in Bennekom.

De 21-jarige Hoek komt bij het Nederlands team in plaats van Mirjam Maltha. "Fleur is doorgegroeid naar een dominante scorende aanvalster bij haar huidige club”, aldus bondscoach Scholtmeijer. Hij looft haar drive om zich te ontwikkelen en haar honger naar succes.

Fleur Hoek treedt eind december voor het eerst in het oranje aan tijdens de Korfbal Challenge. Dit internationale toernooi wordt gehouden in Topsportcentrum Rotterdam.

Blij en emotioneel
Per 1 januari 2018 zal Hoek aansluiten bij de selectie van TEAMNL Korfbal. “Ik ben hartstikke blij en misschien een beetje emotioneel. Ik heb er veel tijd en energie in gestoken en als je dan hiermee wordt beloond, is dat echt super”, zegt Hoek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel