SV Urk speelt gelijk tegen AZSV

URK
SV Urk deelde vanmiddag de punten met AZSV. Op sportpark de Vormt werd het 3-3.

De Urkers kwamen in de beginfase op 1-0 achterstand op sportpark de Vormt. Na een foute terugspeelbal van AZSV scoorde Klaas Kramer de gelijkmaker (1-1).

Na rust werd het eerst 2-1 voor de gasten, maar via Hessel Snoek en Jelle de Boer kwamen de Urkers weer op voorsprong (3-2). Maar AZSV scoorde toch nog de gelijkmaker (3-3). Dat was de eindstand op Urk.

reacties (4)

 • Wat is dit dan?

   

  Waarom komt er geen video van de beste amateurclub van Flevoland?

  reageer
 • As Un paard

   

  Kom net terug van derde helft. Even in emmeloord geweest op de fiets. Valt niet mee. Urk scoort 3 x tegen minst gepasseerd ploeg van de hoofdklasse. Jammer dat hessel uitviel, maar jelle de man van de wedstrijd wat een topgozer . Op naar volgende week tegen huizen.

  reageer
 • Tja

   

  Vanmiddag veel inzet gezien. Wel heel zuur dat de 3-3 valt na de 3-2 van Urk. Het was mijn inziens dan ook een zuur gelijk spel. Wel mooi om te zien dat Harm weer terug is bij het eerste.

  reageer
 • Jaap

   

  Ondanks de kou een heel hartverwarmende pot voetbal gezien. 3 x scoren tegen een team dat tot nu toe in 11 wedstrijden slechts 8 doelpunten tegen had gekregen is gewoon heel goed, alsmede het vertoonde spel en de inzet. Heel jammer dat we vanmiddag verdedigend niet scherp waren anders hadden de 1e en 3e nooit mogen vallen. We moeten wat wedstrijden winnen om richting middenmoot op te stomen.

  reageer
 • Marco

   

  Inderdaad. Vorige en deze week hadden qua kansen en spel gewoon 2 x winst moeten opleveren. 1 schamel puntje betekent 5 punten onnodig verspeeld.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert