Jong City FC te sterk voor ACV

ALMERE • Za 2 december 2017 | 13:42 • Zaterdag 2 december 2017 | 13:42
Koploper Jong Almere City FC won zaterdagmiddag in de derde divisie zaterdag met 2-1 van ACV uit Assen.

City kwam al in de derde minuut op voorsprong in Drenthe door een doelpunt van Julian Nak.
Na een dik half uur spelen zorgde een treffer van Faris Hammouti City voor een 2-0 voorsprong. De ploegen gingen rusten met een 2-0 voorsprong voor City.

Na rust deed ACV iets terug en kwam de score op 1-2 te staan. Dit was ook meteen de eindstand.

Jong Almere City FC blijft na veertien duels in de derde divisie op de eerste plaats staan. De Almeerders hebben 35 punten.