Nominaties Almeerse sportverkiezingen

ALMERE • Vr 15 december 2017 | 21:23 • Vrijdag 15 december 2017 | 21:23
Roeier Niki van Sprang, hockeyer Jonas de Geus en boogschutter Peter Elzinga zijn genomineerd voor de titel Sportman van het jaar in Almere. De Almeerse sportverkiezingen worden op 17 januari gehouden in het Topsportcentrum in Poort.

Atlete Bianca Baak, surfster Lilian de Geus en voetbalster Desiree van Lunteren gaan uitmaken wie de Sportvrouw van het jaar 2017 wordt.

Turner Steffano van Brummen, handbalkeepster Yara ten Holte en basketballer Tristan Enaruna zijn geselecteerd voor de titel Talent van het jaar in Almere.

Voor de titel: Sportploeg van het jaar zijn de hockeymannen van de Almeerse Hockey Club, de zeilers van WSV Almere Centraal en Badminton Verenging Almere genomineerd.

Zeilcoach Robbert Jan van Velzen, schaatstrainer Cynthia Zetz en hockeycoach Alex Verga zijn genomineerd voor een nieuwe categorie: Sportcoach van het jaar.

In de categorie paralympisch sporter behoren Michaela Spaanstra (tennis), Fleur van Dam (volleybal) en Bo Kramer (rolstoelbasketball) tot de genomineerden.
 

Deel artikel

reacties (1)

  • John

      Do 14 december 2017 Donderdag 14 december 2017

    Bo kramer en Alex verga zou mooi zijn.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert