Nominaties Almeerse sportverkiezingen

ALMERE • Do 14 december 2017 | 17:38 • Donderdag 14 december 2017 | 17:38
Roeier Niki van Sprang, hockeyer Jonas de Geus en boogschutter Peter Elzinga zijn genomineerd voor de titel Sportman van het jaar in Almere. De Almeerse sportverkiezingen worden op 17 januari gehouden in het Topsportcentrum in Poort.

Atlete Bianca Baak, surfster Lilian de Geus en voetbalster Desiree van Lunteren gaan uitmaken wie de Sportvrouw van het jaar 2017 wordt.

Turner Steffano van Brummen, handbalkeepster Yara ten Holte en basketballer Tristan Enaruna zijn geselecteerd voor de titel Talent van het jaar in Almere.

Voor de titel: Sportploeg van het jaar zijn de hockeymannen van de Almeerse Hockey Club, de zeilers van WSV Almere Centraal en Badminton Verenging Almere genomineerd.

Zeilcoach Robbert Jan van Velzen, schaatstrainer Cynthia Zetz en hockeycoach Alex Verga zijn genomineerd voor een nieuwe categorie: Sportcoach van het jaar.

In de categorie paralympisch sporter behoren Michaela Spaanstra (tennis), Fleur van Dam (volleybal) en Bo Kramer (rolstoelbasketball) tot de genomineerden.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel