Gaston Salasiwa gaat niet naar Indonesische club

ALMERE
Profvoetballer Gaston Salasiwa van Almere City FC vertrekt niet per direct bij de club. De Indonesische voetbalclub Madura United FC meldde woensdag dat de 29-jarige middenvelder een contract had getekend bij de club op Oost-Java. 

Volgens directeur John Bes van Almere City FC is dat niet juist. "We hebben geen contact met Madura United FC en we zijn verbaasd dat zij dit melden op hun website. Ook Gaston Salasiwa weet hier niets van", aldus John Bes.

Salasiwa had deze zomer een aflopend contract in Almere. Omdat  hij dit niet op tijd heeft opgezegd werd de verbintenis automatisch met één seizoen verlengd. Salasiwa is een belangrijke kracht bij de Almeerders, hij miste vorig jaar geen enkele competitiewedstrijd. In 38 wedstrijden scoorde hij vijf keer en gaf hij zeven assists. Eerder deze maand vertrok Kevin Brands bij Almere City FC. Hij liet zijn contract, dat liep tot medio 2018, ontbinden. Brands vertrok naar Indonesië om daar te gaan spelen voor Bali United.


reacties (3)

 • Parkwijker

   

  GASSIE MOET BLIJVEN!

  reageer
 • Willem

   

  Waar rook is, is vuur.

  reageer
 • Martin

   

  Geef Gaston een verbeterd contract. Straks loopt hij gratis weg. Een speler die overal bruikbaar is. Levert dus ook weer geld op voor City.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert