Nieuwe bokaal voor de Wintercup

ALMERE • Zo 24 december 2017 | 14:32 • Zondag 24 december 2017 | 14:32
Sporthal Waterwijk in Almere staat volgende week weer in het teken van de Wintercup. Het zaalvoetbaltoernooi waarin alle clubs strijden om wie de beste van Almere is.

Voetbalverenigingen FC Almere, AS'80, SC Buitenboys, Forza Almere, Sporting Almere en ASC Waterwijk nemen het vanaf woensdag vier dagen lang tegen elkaar op in de zaal. "Iedereen kent elkaar en het is hét moment om iedereen een gelukkig nieuw jaar te wensen", laat organisator Ferry Los weten.

Nieuwe trofee
Dit jaar zijn enkele dingen veranderd ten opzichte van de vorige edities. Zo wordt het onderhands ingooien vervangen door indribbelen, om het spel sneller te maken.

Ook nieuw is de wisseltrofee, die de winnende club kan winnen. Toch durft Los nog geen favoriet aan te wijzen. "De afgelopen drie edities zijn door drie verschillende clubs gewonnen. Ook AS'80 is behoorlijk goed bezig, dus we gaan zien wat het wordt."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel