Nederlaag BV Almere bij BC Duinwijck

HAARLEM • Zo 7 januari 2018 | 12:46 • Zondag 7 januari 2018 | 12:46
Badminton Vereniging Almere heeft zaterdagavond de eerste nederlaag geleden in de kampioenspoule. BC Duinwijck was in Haarlem met 5-3 te sterk voor de Almeerders.  

De eerste twee wedstrijden, de heren- en vrouwendubbel, gingen verloren voor BV Almere. Daarna verloor Sebastiaan Li zijn enkelspel. Aram Mahmoud wist zijn single-partij wel te winnen en ook Madouc Linders zette haar wedstrijd in winst om. Manon Sibbald verloor vervolgens haar enkelspel. 

De Almeerders konden daarna met de twee gemengd dubbelspelen nog gelijk komen met de Haarlemmers, maar, Tamara van der Hoeven en Dave Khodabux verloren hun wedstrijd. Ilse Vaessen en Léon Nottelman wonnen wel hun mix partij en daarmee werd de eindstand 5-3. 

BV Almere staat na de nederlaag nog wel steeds aan kop in de kampioenspoule met 28 punten, gevolgd door BC Duinwijck met 23 punten. Volgende week speelt BV Almere uit tegen badmintonvereniging BKC in Den Haag.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel