Jong Almere City FC klaar voor topper tegen Spakenburg

ALMERE
De spelers van Jong Almere City FC zijn klaar voor de topper op zaterdag tegen Spakenburg. Het talententeam van trainer Ivar van Dinteren trainde vrijdagmiddag voor één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. 

Spakenburg voert met 37 punten de ranglijst aan in de 3e divisie, op de voet gevolgd door Jong Almere City FC met 36 punten. Bij winst kunnen de Almeerders dus de kop overnemen. 

Voor trainer Ivar van Dinteren is het vooral van belang dat de goede  sfeer in de ploeg terug te zien is op het veld. Aanvoerder Adriaan Kruisheer heeft vertrouwen en vindt dat zijn ploeg er goed voor staat. Ook speler Khalid Tadmine is zelfverzekerd. Het feit dat de Spakenburgers van plan zijn om veel toeschouwers mee te nemen ziet hij niet als gevaar, maar juist als een uitdaging.  

De wedstrijd tegen Spakenburg begint zaterdag om drie uur in Almere.

reacties (1)

  • Heinen

     

    Vandaag voor de rust bij Jong Almere - Spakenburg naar huis gegaan. Spakenburg had iets te veel “supporters” bij zich, die geen idee hebben hoe je je als gast gedraagt. Heb me geen moment veilig gevoeld. Bah.. Naar sfeertje. Tot zover het beeld van een net beschaafd christelijk dorp.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert