City FC stijgt naar zesde plek na zege in Den Bosch

ALMERE
Almere City FC is het jaar 2018 prima begonnen in de Jupiler League. De ploeg van Jack de Gier was in Brabant met 1-3 te sterk voor FC Den Bosch. Door de zege stijgen de Almeerders met stip naar de zesde plaats van de ranglijst.

De thuisploeg kwam vroeg op voorsprong na een kopbal van Blummel. Halverwege de 1e helft kwam City langzij na een van richting veranderd schot van captain Tom Overtoom. Bij rust was het 1-1.

Almere City FC kwam vervolgens prima de kleedkamer uit: in een tijdsbestek van 2 minuten waren Van der Heijden (47.min) en Silvester van er Water (49.min) verantwoordelijk voor een 1-3 voorsprong.

In de slotfase moest Almere City FC verder met 10 man na een directe rode kaart voor Gaston Salasiwa wegens natrappen. FC Den Bosch raakte in de extra tijd nog de onderkant van de lat maar het bleef uiteindelijk 1-3.


reacties (3)

 • Martin

   

  Gefeliciteerd mannen. 2017 fantastisch geeindigd en 2018 prima begonnen. Volgende week NEC ....

  reageer
 • A.

   

  Zwak begin maar na de 1-1 en vooral de 2e helft de wedstrijd eigenlijk gewoon gecontroleerd. Zeer belangrijke punten bij een directe concurrent. Geweldig begin van 2018! Op naar volgende week

  reageer
 • Beo

   

  TOP BEGIN.

  reageer
 • pieter de oude

   

  En volgend jaar weer ECHT gras. het kan niet op.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert