Vermeer ook na winterstop niet onder de lat bij Feyenoord

ALMERE • Zo 14 januari 2018 | 13:33 • Zondag 14 januari 2018 | 13:33
De Almeerse voetbalkeeper Kenneth Vermeer keert na de winterstop niet terug onder de lat bij Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst kiest voor Brad Jones, die al vanaf het begin van het seizoen keept.

Vermeer is al langere tijd geen vaste kracht bij Feyenoord. In 2016 raakte de Almeerder zwaar geblesseerd aan zijn achillespees en daardoor kon hij maandenlang niet spelen. In de voorbereiding op dit voetbalseizoen ging het opnieuw mis. Hij zat hij een tijdlang aan de kant met een handblessure. 

Nu beide keepers weer fit zijn, moest trainer Van Bronckhorst opnieuw kiezen tussen Jones en Vermeer. Voor de oefenwedstrijd afgelopen zaterdag tegen FC Luzern maakte de trainer bekend dat het Jones zou zijn. Een verslaggever van het Algemeen Dagblad sprak daarover met trainer Van Bronckhorst. Volgens de trainer was Vermeer erg teleurgesteld. De Almeerder mocht een helft spelen, maar besloot uit frustratie niet in actie te komen. 

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel