Hockeyers grote winnaar bij sportverkiezing

ALMERE
De mannen van de Almeerse Hockey Club zijn woensdagavond uitgeroepen tot Almeerse sportploeg van het jaar. Hoofdcoach Alex Verga won de prijs voor beste sportcoach en hockeyer Jonas de Geus is verkozen tot beste sportman. De hockeyers zijn op dit moment bezig aan hun tweede seizoen in de Hoofdklasse.

Voetbalster Desiree van Lunteren van Ajax is verkozen tot beste sportvrouw. Ze won afgelopen jaar met Oranje het EK vrouwenvoetbal.

Handbalster Yara Ten Holte werd sporttalent van het jaar en rolstoelbasketbalster Bo Kramer is uitgeroepen tot paralympisch sporter van 2017. Oud-triatleet Gregor Stam kreeg uit handen van wethouder René Peeters de oeuvreprijs toegekend.

reacties (3)

 • Havenaarse

   

  Bedankt SNS (mijn bank) voor deze sportief leuke avond. Ik heb ervan genoten en m'n grote helden zijn de sporters met een beperking. Hun spontaniteit en enthousiasme was geweldig!

  reageer
 • John

   

  Prima avond, mooie winnaars

  reageer
 • Ivar Dirkmaat

   

  Het was weer een mooie en sportieve avond, tot in de puntjes geregeld. Ik ben trots dat wij als SNS er ook dit jaar weer een mooie bijdrage aan hebben kunnen leveren. Alle winnaars en genomineerden van harte gefeliciteerd!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert