Badmintonners met één been in finale om landstitel

ALMERE • Zo 21 januari 2018 | 12:15 • Zondag 21 januari 2018 | 12:15
Badminton Vereniging Almere heeft dit weekeinde uitstekende zaken gedaan in de kampioenspoule van de eredivsie. De formatie van Erik Staats is door twee klinkende zeges slechts één puntje verwijderd van een finaleplek in de strijd om de landstitel.

Zaterdagavond werd een ruime thuiszege geboekt op Amersfoort. De formatie van Erik Staats was in de eigen Sporthal Raggers met 7-1 te sterk voor de gasten. Zondagmiddag won BV Almere met dezelfde klinkende cijfers de uitwedstrijd bij VELO: 1-7.

Door de fraaie zeges hebben de Almeerders hun koppositie verstevigd in de kampioenspoule. Het verschil met de nummer 2: BC Duinwijck is dit weekeinde opgelopen tot 8 punten. Volgende week treffen beide ploegen elkaar tijdens de laatste competitieronde in Almere en BV Almere heeft dan aan één puntje genoeg om de eerste plek en dus een rechtstreekse finaleplek veilig te stellen. 


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel