SV Urk verliest thuis van Zuidvogels

URK • Za 3 februari 2018 | 16:59 • Zaterdag 3 februari 2018 | 16:59
In de Hoofdklasse B heeft SV Urk zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Zuidvogels verloren. Op sportpark De Vormt was de ploeg uit Huizen met 1-2 te sterk voor de ploeg van Richard Karrenbelt.

SV Urk kwam in de eerste helft op voorsprong door een vrije trap van Gerrit Tol. Vlak voor rust kwam Zuidvogels via een kopbal van Gooijer op gelijke hoogte. In de tweede helft scoorde Heldoorn de winnende treffer voor de gasten.

Het was de tweede nederlaag op rij voor de Urkers na de 1-0 nederlaag van vorige week bij Excelsior'31. Door de nieuwe nederlaag zakt de ploeg van de 10e naar de 13e plek van de Hoofdklasse B.