Nederlands Kampioenschap Driebanden voor Dames in Almere

ALMERE • Ma 12 februari 2018 | 13:51 • Maandag 12 februari 2018 | 13:51
Het Open Nederlands Kampioenschap Driebanden voor Dames wordt dit jaar gehouden in Almere. Biljartvereniging Almere ’83 organiseert het NK van vrijdag 9 maart tot en met zondag 11 maart. Dit gebeurt in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB). 

Het evenement wordt voor de tweede keer gehouden. Volgens de organisatie heeft de complete Nederlandse top zich aangemeld. 
De provincie Flevoland is met zeven deelneemsters ruim vertegenwoordigd en er zitten, volgens de organisatie, een paar kanshebbers voor de titel tussen.

De deelnemers uit Flevoland zijn: 
​Hillechien Adrichem-Volk uit Almere, Dineke Sprenkels uit Emmeloord, Monique van Exter uit Lelystad, Anneke Groenewoud uit Lelystad, Helen Kempen-van Sliedregt uit Lelystad, Jolanda Krist uit Swifterbant en Celina Wolfs uit Zeewolde 

Er wordt gespeeld in zeven poules waarna de beste 32 speelsters doorgaan naar de knock-out fase. Deze opzet zorgt voor veel wedstrijdspanning en is een succesformule gebleken waardoor deze editie met 56 deelneemsters groter is dan die van vorig jaar.

De eerste poulewedstrijden starten vrijdag 9 maart om twaalf uur. De finale is zondag 11 maart om 16:30 uur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel