Flevolanders succesvol op NK Indooratletiek in Apeldoorn

FLEVOLAND
Op zaterdag 10 en zondag 11 februari werd in bij Omnisport in Apeldoorn voor de tiende keer het Nederlands Kampioenschap Indooratletiek voor Junioren A en B gehouden. 

De deelnemers uit Flevoland sleepten maar liefst 13 prijzen in de wacht. Voor Flevo Delta uit Dronten pakte Scott Boon twee maal zilver, op het polstokhoogspringen en het verspringen. Kjell de Groot haalde brons op de 1500 meter en Daan Schade pakte goud op het kogelstoten. Joyce Schumacher haalde zilver op de 60 meter en goud met verspringen. Nikki Boon won eveneens twee prijzen. Zilver met kogelstoten en zilver met hinkstapsprong. 

Voor atletiekvereniging Almere '81 haalde Keitharo Oosterwolde driemaal goud en één maal zilver op de 60 meter en de 200 meter. Tamar Veltman haalde zilver op de 800 meter. Manon Schoop van AV NOP haalde goud bij het hoogspringen en brons op de 60 meter horden.

reacties (3)

 • Bianca

   

  Hoort Emmeloord niet meer bij Flevoland? Manon Schoop is Nederlands kampioen geworden op het hoogspringen en heeft een bronzen medaille gehaald op de de horden.

  reageer
 • Cindy

   

  Het stuk over Almere klopt niet de app geeft ook de serie en de halve finales weer. Dus je kunt maar 1x winnen op 60 m ipv 3x. Ook Tamar werd tweede in de serie en niet in de finale. Het zijn maar details. Kleine tip je kunt ook informatie ophalen bij de clubs zelf.

  reageer
 • MJ

   

  De atletiekvereniging in Dronten heet FLEVO DELTA !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert