Koploper Waterwijk wint Almeerse derby

ALMERE • Za 17 februari 2018 | 18:13 • Zaterdag 17 februari 2018 | 18:13
ASC Waterwijk heeft de Almeerse derby tegen Buitenboys gewonnen. De koploper van de derde klasse C in district West 1 won op eigen veld met 1-0 van Buitenboys.

De bezoekers kregen in de eerste helft de beste kansen, maar het was Waterwijk dat de score begin tweede helft opende via Mitch Vogel. Buitenboys kreeg nog kansen op de gelijkmaker, maar gescoord werd er niet meer. In de extra tijd kreeg Waterwijk-aanvoerder Mark Heeres nog wel zijn tweede gele kaart van de wedstrijd.

ASC Waterwijk blijft door de overwinning op Buitenboys de koploper in de derde klasse C.