Hockeyheren verliezen nipt van Bloemendaal

ALMERE • Vr 16 maart 2018 | 22:20 • Vrijdag 16 maart 2018 | 22:20

De heren van De Almeerse Hockey Club hebben vrijdagavond het inhaalduel in de Hoofdklasse tegen Bloemendaal nipt verloren. In Bloemendaal werd het 2-1 voor de thuisploeg.

De Almeerders hielden in de eerste helft goed stand tegen de nummer twee uit de competitie. Bloemendaal kwam eerst op een 1-0 voorsprong, maar Stijn Jolie bepaalde met een benutte strafcorner de ruststand op 1-1.

Bloemendaal kwam beter uit de kleedkamer en kwam kort na rust op een 2-1 voorsprong. De Almeerders bleken niet in staat nog iets aan de achterstand te doen.

Bloemendaal blijft door de overwinning met 37 punten uit vijftien duels achter het Utrechtse Kampong op de tweede plaats staan in de Hoofdklasse. De Almeerders staan met tien punten uit vijftien duels op de tiende plaats. De ploeg van trainer Pasha Gademan heeft één punt voorsprong op directe concurrent Tilburg. De nummer elf uit de competitie verloor op eigen veld met 2-3 van Rotterdam.