Veel enthousiasme op fandag voor internationals Almeerse Hockey Club

ALMERE • Za 17 maart 2018 | 15:51 • Zaterdag 17 maart 2018 | 15:51

Zo'n honderd kinderen hebben zaterdagochtend deelgenomen aan een fandag van de Almeerse Hockey Club, waar de tien internationals die de club de afgelopen jaren heeft voortgebracht handtekeningen uitdeelden en op de foto gingen met jeugdige hockeyers.

De ochtend was tevens bedoeld om Valentin Verga, Wouter Jolie, Maartje Scheepstra, Jonas de Geus, Youri Beck, Daan Dekker, Nicki Leijs, Frank Wessels en Terrance Pieters in het zonnetje te zetten voor hun bijzondere prestatie om Nederland te vertegenwoordigen in de verschillende Oranje-selecties, zowel op het veld als in de zaal, bij de heren, dames en G-teams. Deegan Huisman werd als international van de Verenigde Staten eveneens in de spotlights geplaatst. 

De Almeerse Hockey Club onthulde onder meer een ingelijst shirt in de kantine van De Geus en liet op aluminium geprinte foto's van de spelers signeren om op een later moment in het clubhuis op te hangen.  

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel