Bestuur en technische commissie van SV Lelystad '67 stapt op

LELYSTAD • Za 24 maart 2018 | 0:33 • Zaterdag 24 maart 2018 | 0:33

Het complete bestuur en de technische commissie van voetbalclub SV Lelystad '67, stapt aan het eind van dit seizoen op. Dat heeft voorzitter Paul Dingjan vrijdagavond op een buitengewone algemene ledenvergadering bekend gemaakt. 

De reden is het aanhoudende negatieve gedrag van een groot deel van de leden op de club. Tijdens een toespraak aan de leden zei voorzitter Dingjan:

"Het negativisme blijft hier binnen deze vereniging toch altijd de boventoon voeren. Echt ongelooflijk vind ik dat en het punt is dan ook echt nu bereikt dat er een gevoel heerst bij ons als bestuur, maar ook als technische commissie, dat het echt nooit goed is, wat voor besluit er ook te nemen valt."

"En in plaats van het half volle glas, is het bij een aantal leden altijd half leeg. En….zelfs haat is geconstateerd onder een aantal mensen. Moedwillig zijn er mensen binnen de vereniging aanwezig die de club negatief naar voren willen schuiven en misschien wel willen vernietigen."

Naast het bestuur en de technische commissie stappen ook drie adviseurs van de club op.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel