SV Urk trekt goede lijn door

URK • Za 24 maart 2018 | 16:59 • Zaterdag 24 maart 2018 | 16:59

SV Urk wint opnieuw in de hoofdklasse en trekt de goede lijn door. De Urkers wonnen zaterdagmiddag thuis met 2-0 van DFS.

SV Urk begon sterk aan het duel op sportpark de Vormt. Na goed werk van Klaas Romkes schoot Lucas Nagel de 1-0 na 5 minuten binnen. Voor rust werd er niet meer gescoord.

Na rust begon Urk goed. De ploeg kreeg in de beginfase twee kansen, maar het lukte Gerrit Tol en Jan van Slooten niet om de voorsprong uit te bouwen. De ploeg van trainer Richard Karrenbelt kreeg daarna nog meer kansen en scoorde in de laatste minuut. Hessel Snoek schoot de bal over de doelman van DFS heen (2-0). Dat was ook de eindstand op Urk.