Play-offs lonken voor City FC

ALMERE • Do 19 april 2018 | 13:28 • Donderdag 19 april 2018 | 13:28

De play-offs voor promotie naar de Eredivisie lonken voor Almere City FC. De ploeg van trainer Jack de Gier moet vrijdagavond zelf zien te winnen van FC Eindhoven, terwijl directe concurrent FC Volendam punten moet verspelen tegen koploper Jong Ajax. In dat geval zijn de Almeerders zeker van de tiende plek van de Jupiler League en het ticket voor de play-offs.

Ook bij een gelijkspel kan Almere City zich kwalificeren. Dan moet FC Volendam verliezen van de Amsterdammers. Mochten de Almeerders verliezen, dan speelt het in de laatste competitieronde een rechtstreekse confrontatie tegen Volendammers.

Valpoort


Almere City kan net als in de vorige wedstrijd tegen jong PSV geen beroep doen op clubtopscorer Arsenio Valpoort. De aanvaller kampt met een enkelblessure. "Het is wel een flinke aderlating", zegt aanvoerder Tom Overtoom. "Hij schiet er niet voor niks zestien in. Toch kunnen wij dat met onze huidige selectie wel opvangen."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel