Flevo Boys naar finale districtsbeker

EMMELOORD • Di 24 april 2018 | 22:35 • Dinsdag 24 april 2018 | 22:35

De voetballers van Flevo Boys uit Emmeloord hebben in de halve finale van de districtsbeker tegen vv Staphorst met 3-1 gewonnen.

In de eerste helft schoot Ivar Span in de 34e minuut de 1-0 binnen. Kort na rust viel de 2-0 door een goal van Madih Doufikar. Staphorst maakte twee minuten later de aansluitingstreffer door een doelpunt van Mike Reuvers. In de 78e minuut trok de ploeg van Inne Schotanus de overwinning definitief naar zich toe door een treffer van Bjorn Adams uit een corner.

Flevo Boys speelt in de finale tegen SV Urk of tegen Alcides uit Meppel. Die wedstrijd wordt op 1 mei gespeeld.