Flevo Boys blijft in race om het kampioenschap

EMMELOORD • Za 12 mei 2018 | 17:38 • Zaterdag 12 mei 2018 | 17:38

De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag met 1-4 gewonnen. In Kampen werd KHC verslagen. Daardoor blijft Flevo Boys volop meedoen om het kampioenschap in de 1e klasse D.

In een leuke eerste helft kwam Flevo Boys na negen minuten op voorsprong door een prachtig afstandsschot van Aran Nijboer. Flevo Boys kreeg kansen maar het was KHC dat na 20 minuten gelijk kwam door een halve omhaal van Jeffrey de Nooijer.

Na een verdedigingsfout van een verdediger van KHC maakte Madih Doufikar vrij snel na de gelijkmaker de 1-2. Meteen na rust breidde invaller en debutant Johan Tiems de score verder uit. Het slotakkoord was voor Frank Post. Eindstand 1-4. De score had hoger uit kunnen vallen.

Doordat concurrent SVZW met 0-4 won bij Go Ahead Kampen blijft de strijd om het kampioenschap spannend. SVZW en Flevo Boys zijn nu samen koploper. Op doelsaldo staan de ploegen ook precies gelijk.