De Gier: 'Niet bezig met NEC'

ALMERE • Ma 21 mei 2018 | 13:47 • Maandag 21 mei 2018 | 13:47

Almere City FC-coach Jack de Gier zegt niet bezig te zijn met een eventuele overstap naar NEC. De Gier wordt nadrukkelijk gelinkt aan de vacante trainersfunctie bij de Nijmeegse club.

NEC meldde zich afgelopen zomer én winter al bij de Almeerders voor haar succescoach, maar tevergeefs: Almere City wilde haar populaire coach niet laten gaan. Na afloop van het finaleduel van de play-offs met De Graafschap stelde De Gier niet bezig te zijn met een eventuele overstap. Hij zei nog een jaar een doorlopend contract te hebben in het Yanmar stadion. 

Onduidelijk is ook waar de toekomst van doelman Chiel Kramer en verdediger Calvin Mac-Intosch ligt. Beiden kregen eind maart weliswaar een formele ontslagbrief van City FC om automatische contractverlening te voorkomen, maar maakten in de play-offs een sterke indruk. Dat laatste gold ook voor aanvoerder Tom Overtoom, die door verschillende analisten rijp werd geacht voor de Eredivisie, maar hij heeft nog een doorlopend contract bij Almere City.    

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel