Jong City mag nog wél dromen van promotie

ALMERE • Do 24 mei 2018 | 18:49 • Donderdag 24 mei 2018 | 18:49

De voetballers van Jong Almere City FC mogen dromen van promotie naar de Tweede divisie. De huidige nummer vijf van de Derde divisie won in november de Eerste Periodetitel en mag daarom meedoen aan de play-offs, die woensdag beginnen.

Het eerste elftal van Almere City FC liep afgelopen zondag promotie naar de Eredivisie net mis. De Graafschap was met 2-1 te sterk. Jong Almere zou namens City wel voor een promotiefeestje kunnen zorgen. "Dat wordt wel een lastige klus", weet trainer Ivar van Dinteren. "We spelen de laatste wedstrijden nog maar met 1 spits: Khalid Tadmine. De rest wordt aangevuld met middenvelders. Daarom scoren wij de afgelopen tijd een stuk minder."

Jong Almere City speelt zijn eerste play-off wedstrijd op woensdag 30 mei. De return volgt dan op zaterdag 2 juni. Mochten de Almeerders dit tweeluik winnen, dan speelt het de finale van de play-offs. Die wedstrijden worden gespeeld op woensdag 6 en zaterdag 9 juni.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel