De Gier van City naar NEC

ALMERE • Vr 25 mei 2018 | 14:20 • Vrijdag 25 mei 2018 | 14:20

Jack de Gier is de nieuwe trainer van NEC. Dat heeft Almere City FC bekend gemaakt. De Gier tekent in Nijmegen een contract voor drie seizoenen. 

De Gier is voormalig speler van de club uit Nijmegen en is er ook al assistent-trainer geweest. De Gier was afgelopen seizoen met Almere City dichtbij promotie naar de eredivisie. In de play-offs was De Graafschap uiteindelijk net te sterk. 

Vorig jaar zomer en afgelopen winter probeerde NEC ook al De Gier terug naar Nijmegen te halen. Die poging werd toen door Almere City geblokkeerd. Als beloning werd toen het contract van De Gier opengebroken en verlengd. 

Volgens technisch directeur Remco Oversier van NEC verliepen deze keer de onderhandelingen tussen beide clubs ''constructief en in goede harmonie.'' Jack de Gier is de opvolger van de ontslagen trainer Pepijn Lijnders die er niet in slaagde met NEC te promoveren naar de eredivisie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel