De Geus wil Champions Trophy winnen met Oranje

ALMERE • Di 19 juni 2018 | 21:45 • Dinsdag 19 juni 2018 | 21:45

Hockey international Jonas de Geus uit Almere begint zaterdag met Oranje aan de laatste editie van de Champions Trophy. Het prestigieuze internationale hockeytoernooi wordt van 23 juni tot en met zondag 1 juli gehouden in Breda. Tijdens de Champions Trophy spelen de beste 6 hockeylanden tegen elkaar. 

De Geus, die vorig jaar met Oranje al Europees Kampioen werd in eigen land, heeft als doelstelling om het toernooi te winnen.Ook zijn ploeggenoot Terrance Pieters werd geselecteerd voor de Champions Trophy, maar Pieters liep begin juni tijdens de Hoofdklasse play-outs met Hurley een hamstring-blesssure op. Hij moest zich daarom afmelden voor zijn allereerste grote internationale titel-toernooi.

Oranje opent het toernooi zaterdagmiddag met een wedstrijd tegen Argentinie.
De deelnemende landen zijn Nederland, India, Pakistan, Argentinië, Australië en België. Het is de laatste keer dat het toernooi in deze vorm wordt gespeeld, want er komt een nieuwe opzet. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel