Almere City FC zoekt nieuwe shirtsponsor

ALMERE • Vr 20 juli 2018 | 15:26 • Vrijdag 20 juli 2018 | 15:26

Voetbalclub Almere City FC zoekt voor het komende seizoen een nieuwe shirtsponsor. De afgelopen seizoenen prijkte de naam van energieleverancier Main Energy nog op het shirt van de profclub.

Volgens Almere City FC persvoorlichter Jordy Haak is Main Energy gestopt als shirtsponsor, omdat het bedrijf haar doel 'om meer naamsbekendheid te verwerven' bereikt heeft. Het bedrijf blijft wel als business partner aan de club verbonden.

De directie van Almere City FC hoopt voor de competitiestart van 20 augustus een nieuwe shirtsponsor te hebben gevonden. Volgens Haak wordt shirtsponsoring komend seizoen alleen maar aantrekkelijker in de eerste divisie, aangezien er meer live wedstrijden uitgezonden gaan worden op de kanalen van FOX.

Na 1 september zal Almere City FC een nieuwe elftalfoto laten maken met de nieuwe shirtsponsor en ook de nieuwe spelers, die de komende weken nog aan de selectie zullen worden toegevoegd. Almere City FC zoekt voor komend seizoen nog minimaal twee aanvallers. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel