City FC wint oefenduel bij FC Volendam

ALMERE • Vr 20 juli 2018 | 22:41 • Vrijdag 20 juli 2018 | 22:41

Almere City FC heeft vrijdagavond de zesde oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen in de eerste divisie gewonnen. In Volendam was de formatie van coach Michele Santoni met 1-2 te sterk voor FC Volendam. Bij rust was het nog 1-1 tijdens de Open Dag van de thuisploeg.

Aanvaller Stijn Meijer was de grote man bij Almere City FC door beide treffers voor zijn rekening te nemen. Meijer zette de Almeerders in de eerste helft op voorsprong, waarna FC Volendam vlak voor rust via Kok op 1-1 kwam. In het begin van de 2e helft bepaalde Meijer op aangeven van invaller Efmorfidis de eindstand op 1-2.

Bij Almere City FC maakte linksback Moustapha Seck, die voor een seizoen van AS Roma wordt gehuurd, zijn debuut. Aanstaande woensdag spelen de Almeerders weer een oefenduel: dan is eredivisieclub Heracles in het Polman stadion in Almelo de tegenstander.