Keepende Vermeer uitgeschakeld in Europa

ALMERE • Do 16 augustus 2018 | 19:55 • Donderdag 16 augustus 2018 | 19:55

Keeper Kenneth Vermeer uit Almere is met zijn ploeg Feyenoord uitgeschakeld in de derde voorronde van de Europa League. Nadat het de eerste wedstrijd met 4-0 verloor van AS Trecin, kwam het thuis niet verder dan 1-1. Vermeer maakte zijn rentree in de basis, nadat hij begin dit seizoen de strijd om eerste doelman verloor van Justin Bijlow.

Trainer Giovanni van Bronckhorst koos Bijlow als nieuwe doelman nadat het jonge talent in de voorbereiding een goede indruk had gemaakt. In de wedstrijden tegen Trencin en De Graafschap (2-0 verlies) kwam hij minder overtuigend voor de dag. 

Vermeer keept al sinds 2014 voor Feyenoord. Vorig seizoen verloor hij de concurrentiestrijd van Brad Jones. De Almeerder werd vervolgens uitgeleend aan het Belgische Club Brugge. Dit seizoen hoopte hij terug te keren als eerste doelman, maar Van Bronckhorst koos aanvankelijk voor de 20-jarige Bijlow.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel