Open Dag tijdens Challenge Event

ALMERE • Za 18 augustus 2018 | 17:23 • Zaterdag 18 augustus 2018 | 17:23

Profvoetbalclub Almere City FC heeft zaterdag de jaarlijkse open dag gehouden. Tijdens het evenement werd onder andere de eerste selectie aan het publiek gepresenteerd. Ook waren er optredens van diverse rappers als Keizer, Leafs en Bokoesam.

De Open Dag maakte dit jaar onderdeel uit van de eerste editie van het Almere Challenge Event. Dit is een groot jeudgtoernooi, waaraan 8 teams uit binnen- en buitenland deelnemen. De organisatie wist het Japanse Cerezo Osaka, het Schotse Aberdeen, AEK Athene uit Griekenland en het Belgische KV Mechelen naar Almere te halen.

Naast Almere City FC zijn ook de Nederlandse profclubs FC Groningen, FC Utrecht en AZ dit weekeinde van de partij tijdens het toernooi voor spelers onder de 19 jaar. Zondag worden de finales gespeeld.

Naast het voetbaltoernooi werden er tal van activiteiten georganiseerd waarin deelnemers elkaar konden uitdagen tijdens zogenoemde challenges als ‘kratje van het latje’, Panna Challenge, levend tafelvoetbal en Soccer Barney Shot.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel