City FC met keeper Plattel tegen Jong AZ

ALMERE • Zo 19 augustus 2018 | 16:01 • Zondag 19 augustus 2018 | 16:01

Doelman Timo Plattel staat maandagavond onder de lat bij Almere City FC tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Jong AZ. Plattel krijgt voorlopig de voorkeur boven Chiel Kramer, die de afgelopen twee seizoenen nog de vaste doelman was bij de Almeerse profvoetbalclub. 

Plattel en Kramer moesten na het wegvallen van de eerste doelman Joshua Smits onderling gaan uitmaken wie de voorkeur kreeg van trainer Michele Santoni. De beoogde nieuwe eerste doelman Smits liep tijdens de voorbereiding een zware knieblessure op tijdens de oefenwedstrijd tegen MVV. Hij is de komende maanden uitgeschakeld.

Chiel Kramer is teleurgesteld in de keuze voor Plattel: "Ik ben er natuurlijk niet blij mee. Ik respecteer de keuze wel, maar ik deel de mening van de trainer niet."

De nieuwe trainer van Almere City FC Michele Santoni debuteert maandagavond tijdens de uitwedstrijd tegen Jong AZ als coach in het betaalde voetbal. Santoni kan in Wijdewormer geen bereoep doen op Jergé Hoefdraad, Joedrick Pupe, Joshua Smits en Archille Vaarnold, die allen geblesseerd zijn.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel