SV Urk wint van Buitenpost

URK • Za 22 september 2018 | 17:03 • Zaterdag 22 september 2018 | 17:03

De voetballers van SV Urk hebben zaterdag in de Hoofdklasse B een thuisduel tegen debutant Buitenpost met 1-0 gewonnen. Door de overwinning blijven de Urkers op de derde plaats staan een punt achter DUNO en AZSV.

In een matige eerste helft kreeg SV Urk het eerste kwartier wel een aantal kansjes, maar deze leverden geen doelpunten op. Beide ploegen waren de eerste helft zoekende en het spel hield aan beide kanten niet over.Na rust was het aanvoerder Jan van Slooten die de Urkers op sleeptouw nam. Een grote kans voor hem leverde nog geen doelpunt op maar een paar minuten later was het wel raak via Hessel Snoek.Na het doelpunt probeerde Buitenpost nog wel het tij te keren, maar zonder resultaat.

De Urkers spelen woensdag in de landelijke KNVB beker een uitduel tegen DOVO uit Veenendaal.