Koploper City FC met Ramos tegen FC Volendam

ALMERE • Do 11 oktober 2018 | 17:23 • Donderdag 11 oktober 2018 | 17:23

Routinier Guy Ramos debuteert vrijdagavond hoogstwaarschijnlijk in de basis bij Almere City FC tijdens de uitwedstrijd tegen FC Volendam. De 33-jarige centrale verdediger vervangt Faris Hammouti, die afwezig is vanwege oefenwedstrijden met Jong Marokko.

Trainer Michele Santoni kan tegen de nummer 16 van de eerste divisie ook geen beroep op Anass Ahannach, die tevens geselecteerd is voor Jong Marokko. Jergé Hoefdraad en Jedrick Pupe ontbreken vrijdagavond nog altijd vanwege langdurige blessures. Spits Stijn Meijer is wel volledig hersteld van zijn enkelblessure en behoort weer tot de wedstrijdselectie.

Het is nog onzeker of middenvelder Youri Loen in de basis zal starten tegen de Noord-Hollanders. Hij trainde donderdag niet volledig mee. Aanvaller Torino Hunte, die woensdag een twee-jarig contract in Almere tekende, behoort gelijk tot de wedstrijdselectie maar begint op de bank.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel

reacties (2)

 • Laroes

    Vr 12 oktober 2018 Vrijdag 12 oktober 2018

  Voor de zekerheid een foto gemaakt van TT-pagina 830. De ongenaakbare en gevreesde koploper, het is bijna niet te geloven!

  reageer
 • Beo

    Do 11 oktober 2018 Donderdag 11 oktober 2018

  Leg de rode loper maar uit in Volendam.
  Hopelijk word dit de mooiste overwinning,Almer City fc komt er aan morgen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert