Video-analist Den Boer: "Het wordt lastig, maar Go Ahead wint"

ZEEWOLDE • Do 18 oktober 2018 | 9:23 • Donderdag 18 oktober 2018 | 9:23

Video-analist Leen den Boer van Go Ahead Eagles heeft zijn huiswerk gedaan. De Zeewoldenaar die de afgelopen twee seizoenen nog actief was bij Almere City FC heeft samen met de technische staf van de Deventenaren het strijdplan voor de topper in de Eerste Divisie tussen Almere City FC en Go Ahead Eagles klaar. Als video-analist is Den Boer verantwoordelijk voor het filmen van trainingen en wedstrijden. Hiervan maakt hij korte clipjes, waarmee de technische staf de spelers van informatie voorziet. Den Boer: "Het wordt een lastige wedstrijd maar ik schat een kleine overwinning voor Go Ahead."

De profs van Almere City FC spelen vrijdagavond de topper in de Eerste Divisie tegen Go Ahead Eagles. Na negen duels gaan drie ploegen aan kop met twintig punten in de Keuken Kampioen Divisie. De Deventenaren hebben het beste doelsaldo en zijn daarom lijstaanvoerder. Sparta Rotterdam staat op de tweede plaats en City is de nummer drie.

Het duel vrijdagavond in Almere is uitverkocht. Ruim 2.500 toeschouwers zullen in het Yanmar stadion in Almere het duel volgen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel