Hockeydames opnieuw onderuit in Promotiedivisie

ALMERE • Zo 21 oktober 2018 | 16:12 • Zondag 21 oktober 2018 | 16:12

De hockeydames van de Almeerse Hockey Club hebben zondag opnieuw verloren in de Promotiedivisie. Op bezoek bij Rotterdam moest de ploeg van trainer Dider Meijer opnieuw een kleine nederlaag incasseren: 2-1.

De Almeerse kwam na 42 minuten nog wel op voorsprong door een treffer van Joëlle Angel. Erg lang konden de dames niet van de voorsprong genieten, want vijf minuten later tekende Frederique Moerman namens de thuisploeg voor de gelijkmaker. Weer vijf minuten later maakte Rebecca Huijgens de tweede Rotterdamse treffer.

Door de nederlaag zijn de Almeerse dames met één punt uit zeven duels hekkensluiter van de Promotiedivisie. De ploeg speelt volgende week zondag een thuisduel tegen MOP uit Vught.