City FC wint oefenduel van Willem II

ALMERE • Di 13 november 2018 | 16:18 • Dinsdag 13 november 2018 | 16:18

De profvoetballers van Almere City FC hebben dinsdagmiddag in Tilburg een oefenduel tegen Willem II met 3-1 gewonnen. Bij de rust stonden de Almeerders al met 1-0 voor.

Aan de wedstrijd werd op verzoek van de nummer 11 van de eredivisie geen openbare bekendheid gegeven, omdat er op een bijveld zonder de vereiste omheining werd gespeeld. De club zou dan moeilijkheden krijgen met het aanvragen van de vergunningen.

City kwam in de 34e minuut op voorsprong door een treffer Torino Hunte. Achille Vaarnold verdubbelde in de 51e minuut de voorsprong. Andreias Calcan scoorde vanuit een vrije trap in de 72e minuut de derde Almeerse treffer. Willem II kon via Jordy Croux in de 81e minuut vanuit een strafschop de eretreffer scoren.

City gaat zaterdag in de Keuken Kampioen Divisie op bezoek bij TOP Oss.