Gelijkspel SV Urk tegen VV Staphorst

URK • Za 17 november 2018 | 17:12 • Zaterdag 17 november 2018 | 17:12

SV Urk heeft zaterdagmiddag op eigen veld met 2-2 gelijkgespeeld tegen VV Staphorst.Trainer Richard Karrenbelt moest binnen de eerste tien minuten al twee spelers wisselen. Pieter Brands en William de Boer moesten geblesseerd het veld verlaten. De Boer kon dus niet verder tegen zijn oude ploeg. De aanvaller speelde vorig seizoen nog voor VV Staphorst.

Na een paar kleine kansen aan beide kanten was het na een half uur spelen Pim de Jonge die de eerste goal van het duel inkopte (0-1). Net voor rust schoot Hessel Snoek de 1-1 binnen, maar hij stond buitenspel en dus ging dat feestje niet door. Ruststand op sportpark De Vormt was 0-1. In de gang richting de kleedkamers was er in de rust een opstootje tussen beide teams. SV Urk wisselspeler Maarten Dijkhuizen, assistent-trainer Klaas Hessel Kapitein en de assistent-trainer van Staphorst kregen een rode kaart van scheidsrechter Kuijntjes.

TWEEDE HELFT
Dertien minuten na rust kopte Hessel Snoek de 1-1 binnen maar Staphorst kwam direct daarna weer op voorsprong. Marlon Luchtenberg schoof twee minuten later de bal achter doelman Richard Strijker, 1-2.
Hessel Snoek kreeg in de slotfase nog een grote kans op de gelijkmaker, maar de bal kwam op de lat. Diep in blessuretijd kwam SV Urk toch nog op gelijke hoogte. Dick Hakvoort schoot de bal van ver in de goal en zo werd het alsnog 2-2.