City FC verliest bij TOP Oss

ALMERE • Za 17 november 2018 | 18:39 • Zaterdag 17 november 2018 | 18:39

Almere City FC heeft zaterdagavond de uitwedstrijd tegen TOP Oss verloren. In Brabant was de thuisploeg met 2-0 te sterk voor de Almeerders.

Bij rust was het nog 0-0 in het Frans Heesen stadion. In de tweede helft was TOP Oss uiterst effectief met de kansen: topscorer Huseyin Dogan was twee keer trefzeker. Almere City FC had wel veel balbezit, maar was niet in staat om het de compact spelende thuisploeg lastig te maken.

Het was de vierde nederlaag van het seizoen voor de ploeg van Michele Santoni. Door de nederlaag passeert TOP Oss Almere City FC op de ranglijst. De Almeerders staan nu zesde in Keuken Kampioen Divisie. Volgende week speelt de ploeg thuis tegen FC Dordrecht.