Gelijkspel City FC, rood voor coach Santoni en Luckassen

ALMERE • Vr 23 november 2018 | 19:51 • Vrijdag 23 november 2018 | 19:51

Almere City FC heeft vrijdagavond teleurstellend gelijkgespeeld tegen FC Dordrecht. De Almeerders kwamen in het eigen Yanmar stadion niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de laagvlieger. Bovendien zagen zowel trainer Michele Santoni als spits Kevin Luckassen de rode kaart.

Bij rust was het nog 1-0 voor de thuisploeg door een goal van spits Kevin Luckassen, die na een kwartier spelen profiteerde van een te korte terugspeelbal van Peijnenburg op keeper Janssen.

Na een uur spelen moest Almere City FC verder met 10 man, nadat Luckassen 2x geel kreeg na een opstootje met Montsma. In eerste instantie kregen beide spelers geel, maar Luckassen bleef ook na zijn gele kaart de confrontatie zoeken volgens scheidsrechter Mulder. Niet veel later schoot Zamouri vanaf de rand van de zestien de 1-1 binnen.

In de slotfase werd ook Almere City FC trainer Michele Santoni weggestuurd door scheidsrechter Mulder vanwege commentaar op de leiding.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel