City trainer Santoni: geen spijt van gedrag

ALMERE • Do 29 november 2018 | 13:58 • Donderdag 29 november 2018 | 13:58

Almere City FC trainer Michele Santoni heeft geen spijt van zijn gedrag tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht van vorige week vrijdag. De Italiaanse coach werd in de slotfase van dat duel weggestuurd door scheidsrechter Siemen Mulder vanwege commentaar op de leiding.

Santoni kreeg vanwege zijn rode kaart een voorwaardelijke straf van één wedstrijd schorsing opgelegd door de tuchtcommissie van de KNVB. De trainer mag dus vrijdag tijdens de uitwedstrijd tegen Telstar gewoon plaatsnemen op de bank.

Santoni is niet verbaasd dat hij gewoon weer mag coachen tegen Telstar: "Ik heb niks ergs gezegd. Ik heb andere trainers wel slechtere dingen horen zeggen langs de lijn".

De Amsterdammer vervolgt: "Mensen vragen zich soms af waar de emotionele Italiaanse trainer is die jullie nooit zien; soms komt die eruit. Een normaal gesprek op hogere toon moet kunnen", aldus de oefenmeester.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel