Flevo Boys speelt 1-1 gelijk tegen ACV Assen

EMMELOORD • Za 1 december 2018 | 16:52 • Zaterdag 1 december 2018 | 16:52

In de hoofdklasse B heeft Flevo Boys zaterdagmiddag gelijk gespeeld tegen ACV. Op sportpark Ervenbos werd het uiteindelijk 1-1 tegen de Assenaren.

In de eerste helft kwam Flevo Boys door een goal van Timon Rorije op voorsprong na een hoekschop. Doelman Rodney Rosink zorgde met een aantal knappe reddingen dat de Emmeloorders met een 1-0 voorsprong de rust in
gingen.

In de 2e helft drong ACV aan en gingen de gasten op zoek naar de gelijkmaker. Die viel uiteindelijk een kwartier voor tijd door een goal van Daniël Schans.

Flevo Boys staat na het gelijke spel tegen ACV op de 10e plek van de Hoofdklasse B