Jong Almere City wint van Kozakken Boys

ALMERE • Za 15 december 2018 | 16:58 • Zaterdag 15 december 2018 | 16:58

Jong Almere City heeft zaterdagmiddag goede zaken gedaan in de Tweede Divisie door te winnen van het hoger geplaatste Kozakken Boys uit Werkendam.

In de 39e minuut kwamen de Almeerders op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Annas Ahannach, nadat keeper Den Hartog van Kozakken Boys de bal volledig verkeerd raakte.

Na de rust kwam Kozakken Boys fanatiek terug. Leon Bot schoot in de 72e minuut de bal in de kruising. Daarmee werd het 1-1.

Nicky van Hilten zette de ploeg van coach Ivar van Dinteren in de 78e minuut op een 2-1 voorsprong en dat gaven de Almeerders niet meer uit handen.

Ondanks de overwinning blijven de Almeerders staan op de 14e plaats in de Tweede Divisie. Eind oktober knikkerde Kozakken Boys het eerste team van Almere City FC nog uit de KNVB beker.