Hockeyster Melissa Pieters overwintert bij Kampong

ALMERE • Zo 23 december 2018 | 17:08 • Zondag 23 december 2018 | 17:08

Hockeyster Melissa Pieters uit Almere speelt dit zaalseizoen in het shirt van topploeg Kampong. De club uit Utrecht komt uit in de Hoofdklasse, het hoogste landelijke indoor-niveau. Pieters is tijdens de veldcompetitie de aanvoerder van de eerste damesploeg van Almeerse Hockey Club.

Voor Pieters is het een hele eer om tijdens deze winterperiode voor Kampong uit te mogen komen. "Het is een mooie uitdaging en een nieuwe prikkel voor mijzelf. Ik speel nu even met meiden die normaal gesproken op het veld allemaal in de Hoofdklasse uitkomen. Je merkt dat het basisniveau een stukje hoger ligt. Ik wil mijzelf uitdagen om ook dat stapje te zetten", aldus de Almeerse.

Kampong verloor vorig seizoen nog de finale van het landskampioenschap in de zaal van Laren. De eerste damesploeg van de Almeerse Hockey Club komt dit zaalseizoen uit in de Topklasse, het één-na-hoogste niveau.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel