Calcan definitief weg bij Almere City FC

ALMERE • Ma 21 januari 2019 | 13:10 • Maandag 21 januari 2019 | 13:10

Andreis Calcan is definitief vertrokken bij Almere City FC. De aanvaller maakt een transfer naar zijn vaderland Roemenie en gaat per direct spelen voor FC Viitorul Constanta van oud topvoetballer Gheorghe Hagi. Calcan heeft een contract voor 2,5 jaar getekend bij de club die in 2017 landskampioen werd in Roemenië.

Calcan kwam afgelopen zomer over van Willem II en tekende een contract voor een seizoen in Almere. De buitenspeler kwam tijdens de eerste seizoenshelft 17 wedstrijden in actie voor de ploeg van Michele Santoni, waarin hij 4x scoorde.

Technisch directeur Robert Maaskant van Almere City FC op de clubwebsite: ,,Calcan heeft tijdens de winterstop bij ons aangegeven dat hij graag terug wil keren naar zijn vaderland. In gezamenlijkheid met de club en zijn zaakwaarnemer zijn alle mogelijke opties onderzocht. Uiteindelijk hebben alle partijen gekozen voor een wintertransfer. Wij wensen Calcan veel succes in Roemenië."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel