Flevo Boys verliest met 0-1 van AZSV

EMMELOORD • Za 2 februari 2019 | 14:42 • Zaterdag 2 februari 2019 | 14:42

De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag in de Hoofdklasse B een thuisduel tegen AZSV verloren. De tegenstander uit Aalten pakte In Emmeloord met 0-1 de winst.

Beide ploegen kregen in de eerste helft geen grote kansen. Het gevaar van beide teams bleef beperkt tot enkele schoten van afstand. Bij de rust stond het nog 0-0.

In de tweede helft scoorde Max Jansen namens AZSV de winnende treffer. Hij schoot een afgeslagen bal met een mooie volley achter Flevo Boys doelman Rodney Rosink in het doel.

Flevo Boys speelt volgende week een uitduel in Wierden tegen SVZW.

Het uitduel van SV Urk in Vriezenveen tegen DETO werd afgelast. Als het weer het toelaat spelen de Urkers volgende week een thuisduel tegen Excelsior’31 uit Rijssen.