Moeizame zege Almere City op Jong AZ

ALMERE • Vr 8 februari 2019 | 16:28 • Vrijdag 8 februari 2019 | 16:28

Almere City FC heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Jong AZ met 2-0 gewonnen. Het was de 2e zege op rij voor de ploeg van Michele Santoni. Bij rust leidden de Almeerders nog met 1-0.

In de eerste helft dicteerde Almere City het spel en kwam de ploeg na een half uur spelen verdiend op voorsprong door een goal van James Efmorfidis, die in het verleden nog voor Jong AZ speelde. Het was de vijfde treffer van het seizoen voor de Griek.

In de 2e helft was het verval groot bij Almere City FC. De ploeg had het heel lastig met de Alkmaarse beloften: Jong AZ was een aantal keren dicht bij de gelijkmaker: zo raakte Reijnders de paal. Pas in de extra tijd maakte aanvoerder Tim Receveur aan alle onzekerheid een einde: 2-0.

Door de 2e zege op rij stijgen de Almeerders naar de 12e plek van de Keuken Kampioen Divisie. Volgende week speelt de ploeg een uitwedstrijd tegen het RKC Waalwijk van oud trainer Fred Grim.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel